Ons initiatief

Spread the love

Welkom bij Fastingpoint!

Met Fastingpoint is er nu de mogelijkheid om enorm veel informatie over Vasten in het nederlands te leren. Ook bieden we gratis hulp bij specifieke vragen en is het mogelijk om middels ons stappenplan volledig zelf met Vasten te beginnen.
Fastingpoint is in 2021 opgericht door de co-oprichter van Bodyweight Sports: Tommy [Giling], met als doel om Vasten op een veilige en vertrouwde manier te verspreiden onder de mensen die hier interesse in hebben.

Dankzij onze jarenlange ervaring met vasten en met het begeleiden van andere mensen hiermee, is het nu mogelijk om alle noodzakelijke kennis over vasten op te doen zodat je hier op een verantwoorde manier mee kunt beginnen. Veel mensen vinden het een enge stap om te gaan vasten, of twijfelen of het wel geschikt voor hun is vanwege lichamelijke klachten of situatie. Wanneer je op onze website nog niet alle antwoorden op jouw vragen hebt kunnen vinden of met een aantal specifieke vragen zit, is het nu ook mogelijk om per mail jouw vragen te sturen naar onze coaches.

Onze initiatieven:
-Kosteloos leren wat vasten inhoud
-Kosteloos vragen stellen over Vasten


We wensen je veel kennis en gezondheid toe namens ons team!