Consult

Spread the love

We doen er alles aan om je volledig zelf de kennis en het leren over Vasten aan te bieden. Toch kan het zijn dat jouw situatie nét even anders is dan bij de meeste mensen. Denk aan werktijden, gezinssituatie en eventueel lichamelijke klachten. Hierom is het sinds kort mogelijk om een online consult te boeken bij Fastingpoint. Wij geloven er in dat als je investeert in jezelf, je investeert voor het leven.
Vasten heeft voor duizenden mensen al een gezonde en fijne draai aan het leven gegeven, hierom vragen wij slechts een kleine vergoeding (€45) voor de inspanning van onze coaches.

Ons doel is dat je na het gesprek volledig op eigen benen de levensstijl op kunt pakken waarin wij zo geloven. Wanneer de hele dag eten niet meer jouw prioriteit hoeft te zijn, zal je onmeetbaar veel tijd en energie overhouden voor andere leuke dingen. En wanneer je een fijn leven kunt lijden zonder lichamelijke klachten al helemaal.

Tijdens een online consult kan je jouw situatie bespreken met onze coach, om tot de meest geschikte manier te komen hoe jij het beste kunt gaan Vasten.

– De fijnste planning voor jouw situatie
– De handigste en gezondste voedselkeuzes voor jouw situatie
– Informatie over Vasten in combinatie met jouw klachten of medicijnen

Een consult houden we middels videobellen en duurt ongeveer 1 tot 1.5 uur.
Het is iedere middag van de week mogelijk om jouw consult te plannen, gewoonlijk lukt dit altijd binnen 1 week!

Hoe plan je jouw consult?
1 Boek een consult via onderstaande link.

Boek consult

2 Plan jouw consult in met je coach
– Na boeking stuurt onze coach je binnen 24 uur een bericht via Whatsapp om het consult in te plannen.

3 Aan het eind van je consult kan je moeiteloos aan de slag met jouw nieuwe levensstijl!

4 Mocht je in de weken erna nog vragen hebben, is App contact met jouw coach kosteloos.

We kijken enorm uit naar jouw ervaringsverhalen. Wanneer jij ook graag andere mensen helpt, hopen we dat je jouw ervaring wilt delen op onze pagina vol ervaringsverhalen!